Webshop og PIM til Uniconta

Evision ecommerce Platform til Uniconta

Har du brug for at få dine varer fra din Uniconta på nettet? Med Evision ecommerce Platformen kan du nemt integrere din Uniconta med din webshop. Vi har 10 års erfaring med både webshop optimering af ERP integration, og Uniconta har derfor perfektioneret vores produkt, således at du kan spejle den forretningslogik der ligger i Uniconta ud i din webshop. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på det der betyder noget for kunderne og din forretning frem for at skulle håndtere ordrer, produkter og priser.

Fordele ved Uniconta med evision ecommerce platform

  • En Webshop baseret på evision ecommerce engine kan nemt udvides til at imødekomme dine behov for ekstra forretningslogik.
  • Evision ecommerce platformen er ikke bundet til en specifik webshop platform, hvilket tillader Uniconta nemt at blive forbundet med Umbraco, Sitecore, eller anden .Net baseret webshop.
  • Data flyder automatisk mellem mange til mange webshops og Uniconta regnskaber
    Microsoft Uniconta pris-logik og linje-rabatter er en del af evision ecommerce engine, og derfor til rådighed i webshoppen uden kontakt til Uniconta for udregning af priserne.
  • Lagerstatus opdateres både i webshop og Uniconta og synkroniseres automatisk for at give kunderne i webshoppen et korrekt overblik.
  • Varianter med eget lager, Relaterede varer, fallback logik ved udgåede varer og ”så længe lager haves” følger med som standard.
  • Genbestilling er nemt for kunden, da gemte indkøbskurve og tidligere ordre eller fakturaer kan bruges som grundlag til nye ordre i evision ecommerce engine.

Med evision ecommerce platformen er det slut med at vedligeholde to eller flere forretningssystemer. Evision PIM modul er direkte integreret i Uniconta , og tillader opsætning, vedligeholdelse og udvidelse direkte i Uniconta . Din webshop bliver automatisk opdateret, og kræver derfor ikke vedligehold. Evision ecommerce Platformen skalerer i takt med at din forretning vokser, og er uafhængig af både CMS og ERP system. Kommer behovet for at skifte Dynamics C5 med en Uniconta , eller skifte Umbraco ud med Sitecore, vil evision ecommerce platformen gøre processen simpel og overkommelig.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere