Med evision PIM får du totalkontrol over dine produkter og dine produktinformationer!

Et full blown PIM-system som er integreret direkte I dit ERP-system

Oplever du kaotisk tilstand når det kommer til din produktinformation? Her hedder ”kaospatruljen” PIM.

Hvis du allerede har været rundt og kigge på PIM løsninger, så ved du at der findes forskellige PIM-systemer, både hvad angår komplicitet og pris. Men et PIM-projekt behøver ikke være hverken kompliceret eller slå bunden ud af din pengekasse.

Evision ecommerce indeholder et medfødt full blown PIM-system som er integreret direkte I dit ERP-system. Så hermed er du udeover at skulle ud og investere I et selvstændigt PIM-system ved siden af ecommerce og du kan begynde at bruge PIM som det passer til din virksomhed, dog med den sikkerhed at får du senere brug for et større/udviddet PIM-system, ja så har du det allerede.

PIM, (Product Information Management) hjælper dig og dine medarbejdere til få styr på og vedblive at have styr på alle produktdata.

Det er oftest lidt af en kamp og meget tidskrævende at arbejde effektivt med produkt-informationer. Der skal oprettes, redigeres, laves tekster, oversættes til flere sprog, priser, kampagner mv. Med et PIM-system håndteres disse opgaver på en effektiv måde og derfor kan PIM hjælpe dig med at sælge mere og hurtigere, samt fastholde og tiltrække kunder. Og med evision PIM skal ALLE dine data kun behandles ET sted, nemlig i dit ERP-system.

 

PIM er ikke forbeholdt en bestemt branche. PIM er yderst relevant for Fabrikanter, Grossister, Handel/Detailhandel og Producenter og PIM er for både for BtB og BtC.

PIM er heller ikke kun sat i verden for at hjælpe en enkelt medarbejder i virksomheden, PIM er derimod en stor hjælp og meget relevant for Produktchefen, Marketingchefen, SEO-specialisten, Salgschefen, Teknisk Specialist og E-commerce chefen.

PIM giver færre fejl, færre systemer at arbejde med, total overblik, og her følger så en langt federe arbejdsdag samt langt bedre arbejdsforhold som helhed.

Den effektive start på din webshop!

Opbyg din e-handel ud fra de data som du har liggende I dit ERP-system. At bruge varedata og kundedata fra ERP-systemet gør det nemmere at strukturere din webshop.

Med PIM håndterer du billeder, tekster, størrelser, farver, sprog, materialebeskrivelser, ja alle produktinformationer som du ønsker.

EvisionPIM er også en Pain-knuser. Det som du nemlig får med PIM er en unik mulighed for at kontrollere data før de vises på din shop. Et meget overskueligt panel af værktøjer som er nemme at arbejde med, sikre at alle data lever op til dine krav som kan være et minimum antal billeder, det kan være at produktet skal oversættes til mindst 3 sprog før du vil skyde varen ud i shoppen eller noget helt tredje som du helt selv sætter som kreterier. På den måde viser du dine kunder en proffessionel og ensartet shop.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere