Evision ehandel fra C5 til Uniconta

Mest værdi for pengene

Du får mest værdi for pengene

Evision ecommerce indeholder integreret PIM, Oveni følger kvit og frit en komplet shop skabelon, som du kan anvende og ændre, så den passer præcis til din virksomhed. Smart ikk?

PIM - og hvad skal du med PIM?

Oplever du kaotisk tilstand når det kommer til din produktinformation? Her hedder ”kaospatruljen” PIM.

Forøg dit salg med Umbraco

Forøg dit salg med Umbraco CMS

Evision ecommerce er
en komplet Umbraco baseret B2B/B2C e-handelsløsning!

Integration

Medfødt integration til ERP/CMS

Evision ecommerce sammensmelter ERP og CMS og opdateres automatisk. Det giver den bedste brugeroplevelse for dine kunder.

Evision ehandel til Uniconta!

Ønsker du at få dine varer fra Uniconta på nettet? Så har du brug for at vide at evision har lavet en ehandelsløsning til netop Uniconta. Med Evision ecommerce Platformen kan du nemt integrere din Uniconta med din webshop. Vi har 10 års erfaring med webshop optimering af ERP integration, og Uniconta har derfor perfektioneret vores produkt, således at du kan spejle den forretningslogik der ligger i Uniconta ud i din webshop. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på det der betyder noget for kunderne og din forretning frem for at skulle håndtere ordrer, produkter og priser.

Evision ecommerce sparker din digitale forretning langt ind i fremtiden!

Evision ecommerce er IKKE den eneste platform som samler PIM, CMS, ecommerce og marketing – det er der flere der kan. Men evision ecommerce er derimod den stærkeste og den mest fremtidssikrede ehandelsløsning på markedet, som tilmed er integreret i markedsledende ERP systemer, som Microsoft Dynamics, C5 og Uniconta og som samtidig er integreret i Umbraco CMS.
“Kan man få sådan en, og findes der I det hele taget en fremtidssikret løsning...?” fristes man til at spørge sig selv om. Svaret er, Ja.
Med evision får du en ehandelsløsning som er dybt integreret I både ERP systemet og I CMS systemet. Det er vel at bemærke som standard! Altså skal du ikke først købe løsningen, og så bagefter betale en masse konsulenttimer til at lave integrationen som rigtig mange må gøre med andre løsninger. Du skal heller ikke ud I at vælge, enten en løsning som er integreret I dit ERP system eller I dit CRM system – med evision ecommerce du har simpelthen begge dele helt fra starten af. Du er dermed også fri for at skulle ud og investere I en anden løsning på et senere tidspunkt. Det handler bare om at vælge den rigtige løsning fra starten af.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere