Strategisk ehandel med dit ERP system

Når det kommer til at integrere evision ecommerce systemet med dit ERP, kan du bruge ERP’ens funktioner til at skabe effektiv handel.  Med evision ecommerce systemet kan du tilpasse flere typer af samme webshop i systemet, hvor du tilpasser alt fra design, kundesortiment og endda sprog og valuta til din specifikke målgruppe. 

Evision ecommerce er integreret i dit ERP system

En evision e-handels løsning er født med integration til dit ERP system, det betyder at integrationen er standard, og altså ikke noget der skal laves og tilkøbes efter at du har købt løsningen. Når du udbygger dit ERP system med evision ecommerce, giver du dine kunder en mere strømlinet kundeoplevelse. Du vil kunne tilpasse og designe din webshop præcis efter dit brand og dine kunders behov og vil samtidig opleve et utroligt brugervenligt system for dig som webshopejer.

Sådan foregår integrering med ERP

I din ERP samles al kundedata, produkter og øvrige informationer om din forretning. Idet alt dette er samlet i det samme system, kan al data let integreres ind i en ny webshop, selv suppleret med Evision’s mange funktioner, og intet skal indtastes på ny.

Du slipper altså for dobbeltarbejdet og er sikker på at al data er 100% korrekt og opdateret.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere