Kom med til forårets evision ecommerce event

Vi nærmer os forårets store Uniconta-ecommerce event, og du er inviteret!

Bag arrangementet står IT-terminalen, Evision ecommerce, Dataløn og Uniconta. I løbet af seancen vil I få indsigt i det nye økonomisystem Uniconta og hvordan det integreres med evision ecommerce.  

Arrangementet afholdes på Værløse flyveplads blandt flotte veteranfly og rekvisitter fra Anden Verdenskrig. Disse vil danne rammerne for vores networking event, hvor vi vil åbne debatten for hvad fremtidens ecommerce vil byde på. Herefter vil der være mulighed for at se nærmere på den spændende udstilling.
På dagen vil du:

  • Få indsigt i Unicontas system
  • Opleve fremtiden indenfor ecommerce
  • Møde manden bag Uniconta: Erik Damgaard
  • Høre hvordan evision ecommerce integreres effektivt i Uniconta
  • Blive vist rundt på Værløse flyvestation af tidligere soldat

 

Ecommerce Networking i unikke rammer

På  eventet vil du få mulighed for at møde medarbejdere fra IT-Terminalen, evision ecommerce, dataløn og Uniconta, og der vil være rig mulighed for at falde i snak om hvordan du optimerer din forretning. Undervejs vil der være pauser og forfriskninger.

Under arrangementet vil du også få indsigt i hvordan Uniconta og evision ecommerce takler ecommerce, og hvordan de to systemer integreres effektivt med hinanden for at skabe en optimal  webshop.

Roket Robot

Dagens program d. 15/5 2019

Til årets arrangement vil vi høre Erik Damgaard fortælle om fordelene ved økonomisystemet Uniconta og hvorfor det er et strategisk valg for din virksomhed. Mikael Boutrup fra IT terminalen vil starte ud med at give et overblik over hvad systemet kan, og Bertram Paaskesen fra evision ecommerce vil fortælle om, hvordan du opbygger en moderne fjerde generations e-handelsløsning med Uniconta som hjertet i systemet.

09:00 Velkomst
09:10 Introduktion til Uniconta, Mikael Boutrup
09:30 Evision ecommerce indbygget i Uniconta, Bertram Paaskesen
10:15 Pause
10:30 Dataløn, John Mathiesen
10:45 Bilagsscan Dan Rose
11:00 Pause 
11:15 Uniconta – et strategisk valg, Erik Damgaard
12:00 Forfriskning 
12:30 Værløse flyvestation (for dem der har lyst)

Vi ser frem til en spændende dag, og håber på at se mange af jer fra det danske ecommerce netværk samt andre interesserede.

Følg med i vores arbejde

Husk at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi jævnligt opdaterer med lærerige videoer og blogindlæg om ecommerce, og hvor vi deler viden om hvordan du kan skabe den bedste webshop. Vi vil også omtale de spændende løsninger vores system skaber for vores kunder. Samtidig kan du læse mere om vores netværk af certificerede forhandlere,  og finde den  ERP- eller CMS-partner der passer til din forretning.

Instagram: @evisionecommerce

Facebook: https://www.facebook/evisionecommerce

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere