Det solide overblik

Med evision ecommerce systemet er din produktinformation altid opdateret med korrekte priser, lager angivelser og fragtomkostninger. Som webshopejer får du desuden et real-time overblik over kampagner, salgsstatistikker og rapportering. Denne løsning giver dig samtidig let og hurtig produktadministration og gør webshoppen let og overskuelig.

Samtidig er det med Shop-i-shop systemet muligt hurtigt at reagere på skiftende forbrugerkrav og konkurrencebetingelser. Du kan nu hurtigt og smertefrit teste et nyt marked eller en ny kampagne og få dyrebar indsigt i prismekanismer og forbrugeradfærd.

Effektivt marketing værktøj

Dit marketing værktøj ligger indbygget i evision ecommerce, en slags "marketing robot". 

I  løsningen får du effektive marketing værktøjer i din multifunktionelle ecommerce med alle bagvedliggende mekanismer, som prisberegning, produktvisning, kundehåndtering, fragtomkostninger m.v.  

Derfor er din trofaste robot allerede udstyret med en masse uvurderlig kundedata, når du skal til at lave marketing kampagner og personalisere webshoppen.

På den måde kan du lave målrettede marketing kampagner uden at skulle gætte på hvem din målgruppe er og hvad de interesserer sig for. 

Målrettet marketing

I dit ecommerce system er det muligt at have separate webshops. Det er nyttigt til når du for eksempel skal have en webshop tilpasset til et bestemt marked eller kundegruppe. Når du har separate webshops, er det lettere at målrette marketing kampagner efter for eksempel B2B eller B2C kunder. Samtidig virker systemet effektivt til at oprette søsterselskaber og co-brands hurtigt og enkelt, som er under samme  system, men unik i sit design og opsætning. Med en unik webshop og målrettet markedsføring giver du brugerne en mere relevant og inspirerende oplevelse.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere