Opret din ERP G4-webshop i dag med Evision acceloratoren

Når du integrerer din ERP baserede webshop med evision ecommerce, får du flotte, strømlinede designs, som er utroligt fleksible og som kan tilpasses enhver kundegruppe.

Du kan både vælge et design på en skabelon eller selv skræddersy et personligt design der passer lige netop til dit brand og gør dit site genkendeligt af kunderne.

Der findes mange forskellige ERP systemer, til små som store virksomheder og vi understøtter alle de største og mest kvalitetssikrede systemer på markedet. Heriblandt Dynamics 365, Uniconta, C5 og AX.

Komplet Umbraco baseret B2B/B2C e-handelsløsning

Dit salg er afhængig af hvor god din frontend er, set med en kundes øjne. Som en integreret del af evision ecommerce anvender vi Umbraco CMS. Umbraco CMS tilhører ligaen af CMS-systemer og er et af verdens mest voksende systemer. Med det værktøj kan du til enhver tid forbedre dit grafiske udtryk, navigation og tilføje sider med vigtige budskaber til dine kunder.

Du har ganske enkelt ingen begrænsninger og som appelsinen i turbanen, er Umbraco CMS open-source som du gratis kan anvende.

Evision ecommerce leveres med en komplet skabelon, som du frit kan anvende og ændre så webshoppen passer præcis til din virksomhed. Har du behov for assistance til videreudvikling er vores forhandlere til rådighed.

Fuld PIM og OMS til Dynamics NAV/BC, C5 og Uniconta

Det har aldrig været nemmere at berige sine data med produktdata, som skal sikre at dine kunder har de nødvendige informationer for at kunne købe de rigtige produkter hos dig.  OMS delen (Order Management system) sikrer, at dine kunder kan følge med i din ordrebehandling, både af e-ordre og ordre der er oprettet direkte i salgsordremodulet. 

E-handel er en beslutnings rejse!

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere