Effektiv konverteringsoptimering

Skab effektivt content på din webshop

Vi lever i storhedstiden for effektivt content. Derfor er godt læsestof lig med solid konverteringsoptimering. Sørg for at have rigeligt med informationer på din webshop til at beskrive dine produkter fyldestgørende og friste den interesserede kunde. Sørg også for at opdatere din webshop jævnligt med blogposts omkring relevante emner. Med gode blogindlæg vækker du din målgruppes opmærksomhed på de sociale medier. Samtidig vil de jævnlige opdateringer få dine kunder til at vende tilbage om og om igen.

Derfor er en ‘om os’ side vigtig i dag

I en tid hvor spam og fusk virksomheder stadig er meget i omløb, er troværdigheden vigtig. Nu hvor vi er gået mere digitalt med handel, er det vigtigt at skabe den samme tryghed, som kunderne oplever når de træder ind i den fysiske butik. Derfor er en “om os” side vigtig, til at skabe en direkte relation til kunderne og give dem et indblik i din forretning. Samtidig er en “om os” side et af kriterierne for at Google vurderer en webshop som Googlevenlig fremfor spam. Denne enkelte side kan derfor gøre en stor forskel for din digitale synlighed og din konverteringsoptimering.

Fremhæv det unikke ved dit brand

Med mulighed for at handle med virksomheder over hele verden i dag, er det vigtigt at skelne sig ud. På nettet er geografi ikke længere en hindring, og du kan derfor have konkurrenter fra ethvert verdenshjørne. Sørg derfor for at fremhæve dine USP’er og skab troværdighed.
Hvad er særligt unikt ved jeres brand og den værdi I skaber for kunderne? Hvor god en service kan I garantere og hvad gør I anderledes fra alle andre?

Sådan skaber du effektiv konvertering med SEO

Du kan ikke tænke på effektiv konverteringsoptimering, uden at overveje SEO. Det er den gyldne vej til digital synlighed i dag og uden SEO bliver det svært at holde sig oven vande som webshop. Til vores held påvirker alle de overstående punkter også din SEO effektivt. Idet du gør brugervenligheden og overskueligheden bedre med disse tricks, gør du også Google mere tilfreds. Så mangler du blot at SEO optimere dine tekster, og så er du godt på vej til en fuldt SEO optimeret webshop, som vil skabe mere vækst.